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1 de febrero de 2011

SALSA CARBONARA BAR CA'N PAU



Avui és dilluns i en es Bar Ca'n Pau hi havia pasta a la carbonara com a plat, en Pau  no fa menús, es seu bar és de bocatas, ensalades i poca cosa més, però a vegades preparen algun plat per oferir a més dels bocatas per dinar, idò normalment, un pic per setmana li prepar salsa carbonara i ell només ha de bollir sa pasta, he agafat com a model de recepta sa que ve en es llibre imprescindible, però l'he modificada una mica, perquè, jo li pos xampinyons i perquè a mi m'agrada trobar-me trocets de bacon i xampinyons, i seguint sa recepta des llibres tal qual, queda tot massa licuat, així que ara posaré sa que jo faig pes bar den Pau, pel que l'he anomenada Carbonara Bar Ca'n Pau, si la voleu tastar, apart de fer-la també podeu anar a dinar un dia pes bar, eh??jajaja, que aprofiti!!

Ingredients:
  • 50 g. de queso parmesano
  • 1 cebolla
  • 50 g. de mantequilla
  • 15 g. de aceite de oliva virgen extra
  • pimienta al gusto
  • 10 g. de sal
  • 750 g. de nata para cocinar
  • 120 g. de bacon en daditos (yo compro el de Mercadona, que es Casa Tarradellas)
  • 250 g. de champiñones a trocitos pequeños
Preparación:
  1. Primero rallamos el queso 10 segundos, velocidad progresiva 5-10.
  2. Añadimos la cebolla, la mantequilla, el aceite y la pimienta y programamos 15 segundos, velocidad 4.
  3. Bajamos lo que haya podido quedar por la tapa y las paredes y programamos 7 minutos, varoma, velocidad 1.
  4. Añadimos el queso, la nata, la sal, el bacon y los champiñones y programamos 15 minutos, 100º, giro izquierda, velocidad 2.
Sirve para acompañar pasta, aunque supongo que para acompañar algún tipo de carne también puede quedar bien.
Y si el bacon lo compramos en lonchas, lo podemos picar después de rallar el queso, reservándolo hasta el momento de añadirlo.

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