23 de febrero de 2011

MERMELADA DE NARANJATenc uns cunyats que valen un món, sempre he dit que quan me cansi den Pau podré triar es que vulgui perquè tots són uns sols, només faltarà que ells me vulguin, jajajaja. Idò en Pedro  me duu cosetes de s'hortet on viuen, és una meravella de puesto, tranquilitat al 100%. Com deia sempre me duu presents, i me va dur taronges, i jo en menj alguna però apart d'això ningú més agafa i se menja una tarongeta, aixñi que havia de trobar alguna manera de treure'ls partit. Vaig fer magdalenes de taronja, que per cert són melassa, tenc previst fer taronges confitades i també volia fer confitura, així que diumenge vaig preparar per fer-la, i la vaig estrenar en un postre, però que ni t an sols vaig esperar a que se refredàs, com aquell que diu sa gent ja s'anava seient en es seu puesto i jo encara tenia sa confitura que se feia, però totduna en estar fet la vaig posar damunt sa tarteta i se va refresdar ben aviat. Jo no m'esperava que fos tan bona, me va encantar damunt es pastelet. En tenir un foto millor, la canviaré, ara de moment posaré aquesta perquè vegeu sa textura que queda.  Sa recepta és sa des llibre imprescindible i ara vos la contaré.

Ingredientes:
  • 4 naranjas grandes
  • 1 zanahoria
  • un limón bien pelado y sin pepitas
  • el mismo peso de la pulpa de naranja en azúcar


Preparación:
  • De una de las naranjas quitamos sólo la parte naranja de la piel y lo reservamos. Luego pelamos todas las naranjas, incluida la anterior, quitando toda la piel intentando que no quede nada de blanco. Y vertemos en el vaso, la pulpa de la naranja, la piel naranja reservada, la zanahoria pelada a trozos, el limón y el azúcar y troceamos unos 6 segundos, velocidad 5 si queremos trozos de fruta, sino, programamos a velocidad 5 hasta que tengamos el tamaño que queremos. Programamos 20 minutos, temperatura varoma, velocidad 1. 
  • Yo la usé para cubrir una Brownie Cheesecake y con el resto llené un bote de 580 ml. Como explicaba Ana Sánchez en un post de Velocidad Cuchara sobre conservas, que me encantó, si envasáis una mermelada de como mínimo el 50 % de azúcar, llenáis el bote hasta arriba, lo tapáis bien y lo dejáis boca abajo hasta que se enfríe, no será necesario pasteurizar. Os dejo aquí el post de conservas que está super-bien.

No hay comentarios:

Publicar un comentario